فهرست مطالب

نشریه اندیشه آماد
پیاپی 79 (زمستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1401/01/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • محمدعلی اکبری*، محمود شوقی، فرامرز زراعت پیما، بهناز سعادتی، محمدرضا شالباف صفحات 1-32
    زمینه و هدف

    جرای بخشی از ماموریت های آماد و پشتیبانی ناجا، درگرو نحوه رانندگی رانندگان سازمانی است. ارتقاء مهارت های رانندگی و نیز بهره گیری از مهارت های رانندگی پیشرفته می تواند باعث ارتقای سطح موفقیت اجرای ماموریت ها گردد. رانندگی تهاجمی، یکی از مهارت های پیشرفته رانندگی بوده و به معنی بهره گیری از توانایی های وسیله نقلیه در حدی فراتر از معمول است. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر رانندگی تهاجمی بر اجرای ماموریت های آماد و پشتیبانی ناجا در زمان مناسب طراحی و اجرا گردید.

    روش

    این پژوهش ازنظر هدف کاربردی و ازلحاظ اجرا توصیفی پیمایشی است. برای جمع آوری اطلاعات از دو روش مطالعه اسنادی و پیمایش میدانی استفاده شده است. جامعه آماری به تعداد 369 نفر از کارکنان معاونت آماد و پشتیبانی ناجا بوده و شیوه جمع آوری اطلاعات، از طریق پرسشنامه محقق ساخته است. نمونه آماری 188 نفر و روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای است. روایی با مراجعه به خبرگان و پایایی با آلفای کرونباخ 846/0 برای کل پرسشنامه، احصاء شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    مولفه دانش رانندگی تهاجمی در رتبه اول، مولفه قوانین و مقررات رانندگی تهاجمی در رتبه دوم و مولفه مهارت رانندگی تهاجمی در رتبه سوم قرار دارند. همچنین یافته ها بیانگر این است که رانندگی تهاجمی رانندگان سازمانی بر اجرای ماموریت های آماد و پشتیبانی ناجا در زمان مناسب تاثیر معنی داری دارد. نتیجه اینکه رانندگی تهاجمی خاص رانندگان خاطی نبوده و بایستی با تغییر نگرش، به آموزش و بهره گیری آن همت گماشت.

    کلیدواژگان: رانندگی تهاجمی، زمان مناسب، اجرای ماموریت های آماد و پشتیبانی ناجا، رانندگان سازمانی
  • تقی برزگر وجهی آبادی، سید عزیر رفعتی اصل، حسن میرزابیگی * صفحات 33-68
    زمینه و هدف

    در دنیای پیشرفته امروزه، توجه به منابع انسانی به عنوان مهم ترین و حیاتی ترین دارایی هر سازمان است و توجه به نقش تغذیه، از مهم ترین وظایف مسیولین سلامت نیروهای نظامی است. درنتیجه مواد غذایی در زمان انجام ماموریت های نظامی اهمیت بسزایی داشته و همچون مهمات، نقش اساسی در حفظ توان رزمی نیروها دارد. هدف از انجام این پژوهش واکاوی چالش های موجود در جیره غذایی کارکنان یگان ویژه در عملیات شهری است.

    روش

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و با رویکرد داده بنیاد است. مشارکت کنندگان 23 نفر از خبرگان دارای تجربه خدمتی و با استفاده از نمونه گیری هدفمند انتخاب و از مصاحبه نیمه ساختاریافته به عنوان ابزار گردآوری داده ها استفاده شد و با استفاده از سه مرحله کدگذاری باز، انتخابی و محوری تجزیه وتحلیل شدند.

    یافته ها

    مشارکت کننده ها عدم کیفیت جیره غذایی را به سبب، عدم اختصاص اعتبار کافی، عدم وجود خودروهای مجهز حمل غذا، عدم برگزاری دوره های مهارتی، عدم وجود بسته بندی جیره غذایی متناسب با نوع ماموریت ها، عدم استفاده از جیره های اضطراری در ماموریت ها و... را عنوان کرده اند.

    نتیجه گیری

    تحلیل داده ها، پنج عامل تعیین کننده در راستای بهبود جیره غذایی شامل 1. خریداری خودروهای حمل غذا و دارای سلف سرویس 2. واگذاری اعتبار متناسب با تورم جامعه 3. بسته بندی صحیح و بهداشتی در جیره غذایی 4. برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی 5. استفاده از جیره های غذایی اضطراری دارای انرژی بالا تا حدودی مشکلات حوزه جیره غذایی را برطرف می نماید.

    کلیدواژگان: جیره غذایی، کارکنان یگان ویژه، عملیات شهری
  • محمدتقی تقوی فرد، امیر محمدخانی*، ثریا بیرامی صفحات 69-106
    زمینه و هدف

     بررسی مشترک مدیریت زنجیره تامین سبز و نتایج مسیولیت اجتماعی می تواند بینش ارزشمندی را برای شرکت ها در زمینه پذیرش و اجرای مدیریت زنجیره تامین سبز فراهم آورد و به آن ها کمک کند تا با اتخاذ مدیریت زنجیره تامین سبز عملکرد شرکت را بهبود بخشند. هدف این مطالعه بررسی تاثیر عوامل موثر بر نقش تعدیل گری تجزیه و تحلیل کلان داده ها در رابطه بین مسیولیت اجتماعی و مدیریت زنجیره تامین سبز به منظور دستیابی به عملکرد است.

    روش

    پژوهش حاضر ازنظر هدف کاربردی و ازنظر نحوه ی گردآوری اطلاعات توصیفی همبستگی است. جامعه آماری متشکل از 426 نفر از مدیران مرتبط با موضوع زنجیره تامین، زنجیره تامین سبز، مسیولیت اجتماعی و تجزیه وتحلیل کلان داده بنگاه های کوچک و متوسط استان های گلستان، مازندران و تهران شکل می دهند. با توجه به اینکه حداقل حجم نمونه لازم بر اساس جدول مورگان 201 نفر برآورد گردید، پرسشنامه میان 252 نفر از مدیران این بنگاه ها به صورت تصادفی توزیع و تعداد 213 پرسشنامه تکمیل شده برگشتی تحت پوشش تحلیل عاملی تاییدی (CFA) قرار گرفت. برای پاسخ به فرضیات تحقیق از تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری و روش حداقل مربعات جزیی استفاده شده است. گردآوری داده های پژوهش از طریق نظرسنجی به وسیله پرسشنامه وانگ و همکاران (2020) برای متغیرهای مسیولیت اجتماعی، مدیریت زنجیره تامین سبز و عملکرد شرکت، پرسشنامه راووت و همکاران (2020) برای متغیر تجزیه وتحلیل کلان داده ها به صورت الکترونیکی انجام گرفته است.

    یافته ها

    مسیولیت اجتماعی شرکت ها، بینش و درک آن ها را در پذیرش و اجرای فعالیت های متناسب با محیط زیست گسترش می دهد. از طرفی، قابلیت تجزیه وتحلیل کلان داده ها، این قابلیت را دارد تا با فراهم آوردن زمینه دستیابی به اطلاعات جامع، تلفیق و استقرار منابع مربوط به تجزیه وتحلیل داده ها اثر مسیولیت اجتماعی شرکت ها را در جهت سبز شدن تعدیل نماید و از این طریق عملکرد شرکت ها نیز بهبود یابد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد، در بین عوامل کلیدی تجزیه و تحلیل کلان داده سه عامل شیوه های زیست محیطی، سازمانی و مالی تاثیری بر تجزیه و تحلیل کلان داده ندارند، اما شیوه های اجتماعی، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت ناب و مدیریت کیفیت جامع تاثیر مثبتی بر آن دارند.

    کلیدواژگان: مسئولیت اجتماعی، مدیریت زنجیره تامین سبز تجزیه و تحلیل کلان داده ها عملکرد شرکت
  • ساسان پورجواد، سپیده خوشاب، پوریا فرح گل*، قاسم رضایی صفحات 107-136
    زمینه و هدف

    از ارکان جدایی ناپذیر هر حوزه، مخاطرات آن است. مخاطرات را مترادف ریسک می دانند. یکی از مقوله هایی که ریسک می تواند به دلیل تعارض بازیگران مختلف، دارای گونه ها و انواع باشد، زنجیره تامین است؛ بنابراین شناسایی و اولویت بندی ریسک های زنجیره تامین موضوعیت پیدا می کند. از همین رو، هدف در این مقاله ارزیابی عوامل ریسک زنجیره تامین است. بنا بر اهمیت ریسک ها در زنجیره تامین صنعت نیروگاهی، ارزیابی عوامل ریسک زنجیره تامین نیروگاه دالاهو انتخاب گردید. ارزیابی عوامل در سه فاز شناسایی، اولویت بندی و تحلیل صورت پذیرفت.

    روش

    روش مورداستفاده در این تحقیق، تکنیک AHP فازی است. جهت پیاده سازی صحیح گام های پژوهش و روایی بالای آن، معیارها و زیرمعیارهای پیشنهادی و ارایه شده توسط عبدالباسط و محمد (2020) در اختیار خبرگان قرار داده شد. خبرگان با تعدیل و غربال گری، معیارها و زیرمعیارهای نهایی را تایید و انتخاب کردند و اهمیت هریک را در مقایسات زوجی انعکاس دادند.

    یافته ها

    یافته ها نشان می دهد که ریسک های زنجیره تامین نیروگاه دالاهو با توجه به وزن به دست آمده، به ترتیب شامل: ریسک های مالی، ریسک های عملیاتی، ریسک های سیستم اطلاعاتی، ریسک های سیستم محیطی و ریسک های کنترل و برنامه ریزی می باشند.

    نتیجه گیری

    کاهش سهم بازار مالی از ریسک های مالی، اتلاف انرژی از ریسک های محیطی، ازکارافتادگی دستگاه های بخش تولید از ریسک های عملیاتی، خرابی سیستم های اطلاعاتی از ریسک های اطلاعاتی و بهبود سطح موجودی از ریسک های کنترل و برنامه ریزی، بیشترین اولویت ها را به خود اختصاص دادند.

    کلیدواژگان: ریسک زنجیره تامین، عوامل ریسک زنجیره تامین، AHP فازی، نیروگاه دالاهو
  • فربود باورساد، مریم درویشی * صفحات 137-168
    زمینه و هدف

    برند مکانی، یک شهر، منطقه یا کشور را از رقبای خود متمایز می سازد. از زمان های دور مکان تولید یک محصول با مفهوم کیفیت عجین شده بود چنانچه گوش همه ی ما با ادویه ی هند، زیره ی کرمان و خرمای خوزستان آشناست اما در حال حاضر به عنوان یک راهبرد بازاریابی موفق و حرفه ای برای معرفی محصولات مصرفی خصوصا کشاورزی و باغی تبدیل به بخش مهمی از توسعه های منطقه ای شده است. یک برند مکانی مجموعه ای از تداعی های منحصربه فرد همراه با آن مکان است که این تصاویر می تواند بر تصمیم گیری و ارزیابی مصرف کنندگان بسیار تاثیرگذار باشد. این پژوهش به بررسی تاثیر راهبردهای نهادی برندسازی مکانی (برگرفته از نظریه ی نهادی اسکات) بر عملکرد برندسازی مکانی با نقش میانجی اعتماد بین بنگاهی و نقش تعدیل گر عوامل فرهنگی- شناختی در شرکت های صادراتی محصولات کشاورزی و باغی استان خوزستان پرداخته است.

    روش

    این پژوهش ازلحاظ هدف کاربردی و ازنظر نحوه ی گردآوری داده ها توصیفی - پیمایشی است. جامعه ی آماری شامل شرکت های فعال درزمینه ی صادرات محصولات کشاورزی و باغی استان خوزستان بوده که با استفاده از روش کوکران 88 شرکت به عنوان نمونه انتخاب گردیده است. در این تحقیق به شیوه ی نمونه گیری تصادفی ساده پرسشنامه توزیع گردید. نرم افزارهای مورد استفاده در این پژوهش اس پی اس اس و اسمارت پی ال اس است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته ها نشان داد که مطابق با نظریه ی نهادی اسکات، راهبردهای نهادی برندسازی مکانی شامل سه بعد: تنظیمی یا قانون گذار، هنجاری و فرهنگی - شناختی هر کدام تاثیرات مثبت و معناداری بر اعتماد بین بنگاهی و از طریق اعتماد بین بنگاهی بر عملکرد برند مکانی در شرکت های منطقه ی موردمطالعه داشتند. نقش میانجی اعتماد بین بنگاهی در این پژوهش تایید و فرضیه ی شماره شش مربوط به نقش تعدیل گر عوامل فرهنگی- شناختی در رابطه ی بین نهادهای قانون گذار و اعتماد بین بنگاهی رد شده است.

    کلیدواژگان: عملکرد برندسازی مکانی، راهبردهای نهادی برندسازی مکانی، اعتماد بین بنگاهی، محصولات کشاورزی و باغی، استان خوزستان
  • فرزاد تاجمیری رستمی، فرهاد فرهادی* صفحات 169-193
    زمینه و هدف

    با افزایش عدم اطمینان در محیط پویا و رقابتی بازار، توجه به تاب آوری زنجیره تامین امری ضروری است که نقطه شروع آن انتخاب تامین کنندگان تاب آور است. ازآنجاکه فولادسازان به عنوان یکی از صنایع مهم و حیاتی کشور در اثر آشفتگی بازار و افزایش قیمت ارز، با مشکل تامین مواد اولیه ازجمله سنگ آهن روبرو شده اند. هدف از انجام این تحقیق، شناسایی معیارها و رتبه بندی تامین کنندگان تاب آور در صنعت فولاد چهارمحال و بختیاری است.

    روش

    این تحقیق از نوع کاربری است که به روش کیفی- کمی انجام شده است. طی نمونه گیری هدفمند، ده نفر از خبرگان آشنا به تحقیق انتخاب شده است. در بخش کیفی، معیارهای موثر بر انتخاب تامین کننده تاب آور با روش تحلیل مضمون و طی مصاحبه با خبرگان شناسایی شده است. سپس در بخش کمی وزن معیارها با روش تحلیل سلسله مراتبی محاسبه شده و رتبه بندی سه شرکت تامین کننده مواد اولیه با روش جدید تصمیم گیری چندمعیاره مارکوس انجام شده است.

    یافته ها

    در بخش کیفی، شش معیار فناوری اطلاعات، تحویل، ایمنی و مسایل زیست محیطی و اجتماعی، کیفیت، انعطاف پذیری و چابکی با روش تحلیل مضمون و طی مصاحبه با خبرگان شناسایی شده است. پس از محاسبه وزن معیارها، چابکی به عنوان مهم ترین معیار شناسایی شده است. رتبه بندی تامین کننده ها با روش مارکوس انجام شد و نشان داده شد که نتایج به دست آمده از روش مارکوس با نتایج روش های ویکور، تاپسیس، کوپراس و کوالی فلکس مطابقت دارد. همچنین نشان داده شد که روش مارکوس در برابر تغییرات احتمالی در اهمیت معیارهای تصمیم گیری حساس بوده و پایداری روش در انتخاب تامین کننده در شرایط متغیر تامین کننده ها نشان داده شده است.

    نتیجه گیری

    معیارهای شناسایی شده در این تحقیق، با معیارهای شناسایی شده در تحقیق های پیشین مطابقت دارد. همچنین روش مارکوس روشی ساده، کارا و پایدار برای رتبه بندی تامین کنندگان در شرایط پویا است.

    کلیدواژگان: تامین کننده تاب آور، راه حل سازشی، مارکوس، آنالیز حساسیت، شرایط پویا
  • سعید رمضانزاده*، میلاد آقایی، مجتبی رمضانی صفحات 195-219
    زمینه و هدف

    بودجه نگهداشت، موثرترین عامل در تحرک و تدارک به موقع رده ها و ابزاری است که اگر درست از آن استفاده نشود و یا با دقت تهیه و تنظیم نشود باعث بروز مشکلات عدیده ای در انجام ماموریت های سازمان می گردد. این تحقیق، الگویی جهت تخصیص بهینه اعتبار نگهداشت وسایل نقلیه زمینی ناجا ارایه کرده است.

    روش

    این تحقیق ازلحاظ هدف، کاربردی و از حیث ماهیت، اکتشافی هست. برای شناسایی مولفه ها و شاخص های مدل از روش دلفی و برای محاسبه اوزان مولفه ها و شاخص ها (ضریب اهمیت) از روش بهترین-بدترین (BWM) توسط نرم افزار Lingo بهره برداری شد. پایایی ابزار، بر اساس نرخ سازگاری محاسبه شده که کوچک تر از 1/0 بود تایید شد.

    یافته ها

    تجزیه وتحلیل داده ها منجر به شناسایی هفت مولفه نوع یگان انتظامی با وزن 0.480، پیمایش خودرو با وزن 0.118، آب وهوای منطقه با وزن 0.111، مدل خودرو با وزن 0.099، کیفیت نگهداری در رده انتظامی با وزن 0.094، نوع منطقه انتظامی با وزن 0.083 و اقتصاد منطقه با وزن 0.015 بعلاوه 30 شاخص گردید.

    نتیجه گیری

    با توجه به قرار گرفتن مولفه های نوع یگان، پیمایش وسیله نقلیه و آب وهوای مناطق، در رتبه های اول تا سوم اهمیت و اقتصاد نواحی در پایین ترین اولویت، شایسته است ادارات کل طرح و برنامه و نت، در تخصیص اعتبارات نت، برای رده های عملیاتی، برای خودروهای با پیمایش بالاتر و برای مناطقی با آب وهوای گرم و مرطوب، اعتبارات بالاتری نسبت به سایر یگان ها لحاظ نمایند.

    کلیدواژگان: تخصیص بهینه، بودجه نگهداشت، وسایل نقلیه مینی سبک، پلیس
  • جیووانی زنزینی، آلبرتو دی مارکو ترجمه: ناصر حبیبی، میثم باقری صفحات 221-236

    در مفاهیم لجستیک شهری، هدف ذینفعان (سهامداران) عمومی غالبا اجرای سیاست هایی باهدف کاهش اثرات منفی خارجی ناشی از فعالیت های ترابری است، درحالی که هم زمان و بدون آنکه مانع سودآوری مدیران خصوصی شود، کارایی سیستم لجستیک شهری را حفظ کرده و آن را رواج می دهد. این کار به دلیل پیچیدگی سیستم های لجستیک شهری که از چندین عامل متعدد با اهداف و عامل های محرکه گوناگون تشکیل شده است، ممکن است کاملا دشوار گردد. در این مقاله به بررسی عمیق تر تاثیرات سیاست های عمومی بر روی عملکرد و متغیرهای اقتصادی که زمینه لجستیک شهری را شکل می دهند، می پردازیم. بدین منظور، یک مدل دینامیک سیستمی را که ارتباط متقابل بین متغیرها را مشخص کرده و به ارزیابی تاثیرات سیاست های عمومی بر روی سیستم کمک می کند، در نظر می گیریم.

    کلیدواژگان: لجستیک شهری، دینامیک سیستم، مدلسازی، حلقه بازخورد گیری، ارزیابی سیاست
|
  • Mohammad Ali Akbari*, Mahmoud Shoghi, Faramarz Zeraat Peyma, Behnaz Saadati, MohammadReza Shalbaf Pages 1-32
    Background and Aim

    part of Police logistics mission’s execution depends on how organizational drivers drive cars. Improving driving skills as well as utilizing advanced driving skills can improve the level of success of missions. Aggressive driving is one of advanced driving skills and means using the capabilities of the vehicle to a greater extent than usual. This study was designed and conducted to investigate the impact of aggressive driving on the implementation of Police logistics missions at the right time.

    Method

    This research is applied in terms of purpose and descriptive-survey in terms of implementation. Two methods of documentary study and field survey have been used to collect information. The statistical community is 369 employees of the Police logistics department and collecting information has been done through a researcher-made questionnaire. Statistical sample is 188 people and sampling method is stratified random. Validity by refering to Experts and stability with Cronbach's alpha value of 0.846 is calculated for the whole questionnaire.

    Findings and Conclusion

    the component of aggressive driving knowledge is in the first rank, the component of aggressive driving rules and regulations is in the second rank and the component of aggressive driving skill is in the third rank. The findings also indicate that the aggressive driving of organizational drivers has a significant effect on the execution of Police logistics mission’s at the right time. As a result aggressive driving is not specific to delinquent drivers and must strive to train and utilize it by changing the perception.

    Keywords: aggressive driving, right time, execution of Police logistics missions, organizational drivers
  • Taghi Barzegar Vajhi abadi, Seyyed Aziz Rafati Asl, Hassan Mirzabeigi* Pages 33-68
    Background and Purpose

    nowadays, the attention to human resources is the most vital and important asset of any organization.And paying attention to the role of nutrition is one of the most important duties of military health officials. As a result, food is very important during military missions and, like ammunition, plays an essential role in preserving the combat capability of the forces. The purpose of this study is to investigate the challenges in the ration of Special unit personnel in urban operations.

    Method

    The present study is applied in terms of purpose and with the data  based approach. Participants were 23 experts with service experience and selected using purposive sampling and semi-structured interview was used as a data collection tool. And were analyzed using three stages of open, selective and axial coding.

    Findings

    Participants has stated lack of ration quality is due to lack of adequate funding, lack of equipped vehicles transporting food, lack of holding skill courses, lack of ration packaging appropriate to the type of operations, lack of use of emergency rations in operations and so on.

    Conclusion

    Data analysis, five determining factors in order to improve the ration including 1. Purchasing food transportation trucks which has self-service 2. Assigning credit commensurate with community inflation 3. Correct and hygienic packaging in the ration 4. Holding training and skill courses; 5. Using emergency rations with high energy to some extent Solves the field of ration issues.

    Keywords: Ration, Special Unit personnel, Urban operations
  • mohammad taghi taghavi fard, amir mohammad khani*, soraya Beyrami Pages 69-106
    Aim & Background

    Joint review of green supply chain management and social responsibility results can provide valuable insights for companies in accepting and implementing green supply chain management and help them to improve the company's performance by adopting green supply chain management. The purpose of this study is to investigate the effect of factors affecting the moderating role of big data analysis in the relationship between social responsibility and green supply chain management in order to achieve performance.

    Methodology

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive-correlational in terms of information collecting method. The statistical population consists of 426 managers related to the subject of supply chain, green supply chain, social responsibility and big data analysis of small and medium enterprises in Golestan, Mazandaran and Tehran provinces. Given that the minimum sample size required by Morgan's table was 201, the questionnaire was randomly distributed among 252 managers of these firms and 213 completed return questionnaires were covered by confirmatory factor analysis (CFA). To answer the research hypotheses, structural equations modeling technique and partial least squares method have been used. Research data collection has been done by survey using wang et al (2020) questionnaire for social responsibility, green supply chain management, corporate performance variables, ravoot et al (2020) questionnaire for big data analysis variable electronically.

    Findings

    companies social responsibility expands their insight and understanding in accepting and implementing environmentally appropriate activities. On the other hand, the ability to analyze big data, has the capacity to provide access to comprehensive information, integration and deployment of resources related to data analysis to modify the effect of corporate social responsibility to green, and by this corporate performance Also improve.

    Results

    The results showed that among the key factors of big data analysis, three factors of environmental, organizational and financial practices have no effect on big data analysis, but social practices, supply chain management, pure management and total quality management have a positive effect on it.

    Keywords: social responsibility, green supply chain management, Big Data Analysis, Firm Performance
  • Sasan Pourjavad, Sepideh Khooshab, pouria farahgol *, Ghasem Rezaei Pages 107-136
    Background and Aim

    One of the inseparable pillars of any field is its risks. Perils are considered synonymous with risk. One of the categories in which risk can have species due to conflict of different actors is supply chain. Therefore, identifying and prioritizing supply chain risks becomes relevant. Therefore, the purpose of this paper is to evaluate supply chain risk factors. Due to the importance of risks in the supply chain of the power plant industry, the assessment of risk factors of the supply chain of Dalahu power plant was selected. Factors evaluation was performed in three phases of identification, prioritization and analysis.

    Method

    The method used in this research is fuzzy AHP technique. In order to properly implement the research steps and its high validity, the criteria and sub-criteria proposed and presented by Abdel-Basset and Mohamed (2020) were provided to the experts. Experts validated and selected the final criteria and sub-criteria through adjustment and screening, and reflected the importance of each in pairwise comparisons.

    Findings

    The findings show that the supply chain risks of Dalahu power plant with respect to the weight gained include: financial risks, operational risks, information system risks, environmental system risks and control and planning risks, respectively.

    Conclusion

    Reducing the financial market share of financial risks, energy loss from environmental risks, failure of production equipment from operational risks, failure of information systems from information risks and improving the inventory level of control and planning risks had the highest priorities.

    Keywords: Supply Chain Risk, Supply Chain Risk Factors, Fuzzy AHP, Dalahu Power Plant
  • farbood bavarsad, maryam darvishi * Pages 137-168
    Background and Aim

    Place brand distinguishes a city, region or country from its competitors. From a long time ago, the place of production of a product was mixed with the concept of quality as we are well acquainted with Indian spices, Kermani cumin and the Khuzestan dates. But now, it has become an important part of regional developments as successful and professional marketing strategy for introduction of consumer goods specifically agricultural and horticultural ones. A place brand is a collection of unique associations with that very place, that these images can greatly influence consumer decision-making and evaluation. This study investigates the effect of institutional place branding strategies (derived from Scott's institutional theory) on place branding performance with the mediating role of interfirm trust and the moderating role of cultural-cognitive factors in export companies of Khuzestan province agricultural and horticultural products.

    Method

    This research is applied in terms of purpose and descriptive-survey in terms of data collection. The statistical society included active companies in the field of export of agricultural and horticultural products of Khuzestan Province, among which 88 companies were selected as sample using Cochran method. In this study, a questionnaire was distributed by simple random sampling. The software packages used in this research were SPSS and Smart PLS.

    Findings and Conclusion

    The findings revealed that according to Scott's institutional theory, institutional place branding strategies include three aspects: regulatory or legislative, normative, and cultural-cognitive, each of which had positive and significant effect on interfirm trust, and through this interfirm trust, on the place branding performance in the studied area companies. The mediating role of interfirm trust is verified in this study, and the hypothesis No. 6 regarding the moderating role of cultural-cognitive factors in the relationship between legislative institutions and interfirm trust, has been rejected.

    Keywords: Place branding performance, institutional place branding strategies, interfirm trust, agricultural, horticultural products, Khuzestan province
  • Farzad Tajmiri Rostami, farhad farhadi * Pages 169-193
    Aim& Background

    with increasing the unreliability in the competitive and dynamic environment of the market,caring the supply chain resilience is important.whose start point is selection of resilient suppliers. Steel makers as one of the most important and vital industries of the country due to market disturbance and increase of currency price have have encountered raw materials supply problem specially iron ore supply. The aim of this research is to identify criteria of the resilient suppliers in the steel industry of Chaharmahal and Bakhtiari and rank it.

    Method

    This research is of applicative kind which has been done by qualitative and quantitative method. During the aimed sampling, 10 of the experts acquainted with the research has been selected. In the qualitative section, Criteria affect the resilient supplier selection using theme analysis and during interview with experts has been identified. Then in the quantitative section weight of criteria was calculated using hierarchical analysis and the ranking of the 3 raw material supplier companies has been done using new MARCOS multi-criterion decision making method.

    Findings

    In the qualitative section six criteria including information technology, delivery, safety, enviromental and social issues, quality, flexibility and agility using theme analysis and during interview with experts has been identified. After criteria weights were determined agility has been identified as the most important criterion. Ranking of suppliers was done using MARCOS method and it is showed that the acquired results using MARCOS method is compatible with the results of VIKOR, TOPSIS, COPRAS, and QULAIFLEX methods. Also it was showed that MARCOS method is sensible to probable changes in decision making criteria importance and method stability in supplier selection at the various circumstances of suppliers has been showed.

    Conclusion

    Criteria which is determined in this research is compatible with criteria which was determined in previous researches. Also MARCOS method is simple, effective and stable for ranking the suppliers at the dynamic circumstances.

    Keywords: resilient supplier, compromise solution, MARCOS, Sensitivity Analysis, dynamic circumstances
  • Saeed Ramezan Zadeh*, Milad Aghaee, Mojtaba Ramezani Pages 195-219
    Background and Aim

    Maintenance budget is the most effective factor in the mobility and timely provision of categories and it is tool that if not used properly or carefully prepared and adjusted will cause many problems in carrying out the missions of the organization. This research has provided a pattern for the optimal maintenance budget assignment of the police land vehicles.

    Method

    This research is applied in terms of purpose and exploratory in terms of nature. The Delphi method was used to identify the components and indicators of the model and the best-worst method (BWM) was used by Lingo software to calculate the weights of the components and indicators (importance factor). The reliability of the instrument was confirmed based on the compatibility rate, which was less than 0.1.

    Findings

    Data analysis led to the identification of seven components of the type of police unit with a weight of 0.480, vehicle measurement with a weight of 0.118, regional climate with a weight of 0.111, vehicle model with a weight of 0.099, quality of maintenance in the police category with a weight of 0.094, type of disciplinary zone with a weight of 0.083 and the economy of the region with a weight of 0.015 plus 30 indexes.

    Conclusion

    Considering the components of unit type, vehicle navigation and regions climate, is placed in the first to third ranks of importance and economies of the regions in the lowest priority, it is worthwhile adminstration of planning and maintenance in maintenance funds assignment for operational categories, for vehicles with higher measurement and areas with hot and humid climates, consider higher budget respect to the other units.

    Keywords: optimal assignment, maintenance budget, light land vehicles, police
  • Giovanni Zenezini, Alberto De Marco Translator: Naser Habibi, Meysam Bagheri Pages 221-236

    In City Logistics (CL) contexts, public stakeholders’ goal is often to implement policies aimed at reducing the negative externalities generated by freight transportation activities, while at the same time maintain and foster the efficiency of the CL system without hindering the profitability of private operators. This task can become quite arduous because of the complexity of CL systems, which are composed by multiple actors with different objectives and driving factors. In this context, we argue that existing literature should explore more deeply the effects of public policies on operation and economic variables that shape the CL context. To this end, we propose a System Dynamics (SD) model that identifies the interconnections between those variables and helps assess the effects of public policies on the system.

    Keywords: City Logistics, System Dynamics, Modelling, Feedback Loop, Policy Evaluation